ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Køb Yves Rochers produkter online, og få botanisk ansigtspleje, der skånsomt plejer din hud i ansigtet. Disse produkter giver dig en naturlig hudpleje med plejende egenskaber, der er tilpasset forskellige hudtyper og behov. 

 

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)
Sorter efter relevans

Huddiagnose på 2 min

Huddiagnose på 2 min

Naturlig ansigtspleje

Få professionel ansigtspleje, plej din hud med effektive beskyttende og prisvenlige produkter. Uanset om du har brug for skintonic, ansigtscreme, rens, serum, øjencreme, ansigtsmasker eller læbebalsam, så har vi ansigtspleje til netop dig og din hudtype.

Hudpleje tilpasset efter din hudtype

Har du blandet hud, sart hud, tør hud, normal hud, problemhud eller fedtet hud? Sats på at pleje din hud for at forebygge aldring af dit ansigt. Yves Rocher tilbyder flere forskellige hudproduktserier, som er tilpasset forskellige hudtyper, for eksempel Hydra Végétal og Anti-Age Global. Når du finder de rigtige produkter til dit ansigt (som for eksempel en tilpasset øjencreme eller ansigtscreme), skaber du et godt grundlag for en ansigtsplejerutine, som hjælper dig og din hud på både kort og længere sigt.

Botanisk ansigtspleje

De naturlige ingredienser, som findes i produktserierne, er hentet blandt andet fra byen La Gacilly i Frankrig, hvor vi har økologiske plantager på 55 hektar jord. Der findes også en botanisk have, som er en vigtig ressource for vores forskning. Mere end 1000 forskellige plantearter studeres og dyrkes, for at vi skal kunne finde gode ingredienser, som kan hjælpe med at pleje og fremhæve kvinders naturlige skønhed. Vi har regelmæssigt flere gode tilbud på ansigtspleje til hele dit ansigt. Der opstår dog ofte en del spørgsmål til, hvilken hudpleje, man skal vælge, når man vil købe hudpleje online.

Hvordan skal jeg pleje min hud?

Start din dag med rengøring ved hjælp af micellevand, der fjerner snavs og urenheder, som er opstået i løbet af natten. Vandet giver en rolig og behagelig følelse og forbereder huden til efterfølgende cremer. Når du er færdig, kan du bruge serum og derefter tage lidt ansigtscreme på din finger, duppe den i hele ansigtet og til sidst smøre cremen forsigtigt ind. Afslut med en øjencreme for at modvirke poser og mørke rande under dine øjne.

Min hud er supertør, hvad skal jeg gøre?

Føler du, at huden i dit ansigt er tør og har brug for mere fugt? I så fald er vores ansigtsplejeserie Hydra Végétal det indlysende valg. Gå heller ikke glip af vores artikel: "Rigtig mad giver fugt indefra" og artiklen "Vi svarer på dine spørgsmål om fugt"!

Eller er det måske tid til en god peeling?

Giv din hud fugt og peeling regelmæssigt. Hvorfor ikke unde dig selv en ansigtsmaske. Vi tilbyder ansigtsmasker med peeling-effekt, men også masker, som er fugtgivende.

Hvilken hudtype har jeg?

Er du usikker på, hvilken hudtype du har? Så vil vi foreslå, at du prøver vores hudplejeguide, der fungerer som en test. Ved at svare på 3 hurtige spørgsmål finder du nemt ud af, hvilken af vores hudplejeserier, der matcher netop din hudtype. Vi har hudplejeprodukter, som passer til såvel den modne hud som den yngre. Serierne er tilpassede efter din hudtype, alt fra fedtet hud til kombineret, tør samt normal hud. Når du har fundet ud af, hvilken serie, der passer bedst til dig, kan du kigge det ovenstående tilbud på hudpleje igennem og se, om der er produkter, som passer til netop din hud.

Hvordan får man en flot og perfekt hud?

Plej din hud hver dag med den rigtige ansigtspleje for at øge forudsætningerne for at få en perfekt hud. Læs gerne mere i artiklen ”Rutinen, der har en perfekt hud som mål”.

Hvordan får man en glat og jævn hud?

Tjek gerne vores kategori med produkter, der har en udjævnende effekt på din hud. Serien Sebo Végétal.

Hvordan modvirker man en dårlig hud?

Det er aldrig sjovt at have problemhud, og det kan ramme alle på et eller andet tidspunkt i livet. Læs gerne mere i artiklen ”Bumser og urenheder, hvordan slipper man af med dem?”

Sælger I vegansk ansigtspleje?

Ja, kig på produktsiderne, hvor vi har markeret de produkter, der er veganske.

Sidst, men ikke mindst, husk at tilmelde dig til vores nyhedsbrev! Så får du del i de seneste nyheder og alle vores tilbud i løbet af året.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.