ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Light Moisturizing Cream 24H

Denne lette creme indeholder et koncentrat af aktive stoffer fra økologisk æble og giver ansigtet intensiv fugt i 24 timer*. Cremen beroliger og styrker huden samt beskytter den mod at tørre ud.

Fordele.
- Frisk og flydende creme med en blød og let konsistens.
- Gør umiddelbart huden blød.
- Giver huden en let og dejlig duft af æble.
- Trænger let ind i huden.
- Passer til alle hudtyper.

*Klinisk studie på 12 personer.

Fra 3 år.

Anvendelse:
Påfør cremen på ansigtet morgen og aften. Masser ind med lette cirkelbevægelser, indtil al creme er absorberet.

Best.nr.: 72362

Plante information

Økologiske æbler

Nyd de skånsomme og velgørende produkter med en dejlig duft af æble.

Famille BIO er vores økocertificerede serie til hele familien. De aktive ingredienser giver huden et værdifuldt tilskud af vand, fibre, mineraler og polyfenoler, samtidig med at den får en dejlig duft af æble. Formlen er tilpasset sart hud, uden at den går på kompromis med oplevelse, effektivitet eller resultat.

Vores grundsætning er at drage nytte af naturens ressourcer uden at forstyrre dens balance. De aktive ingredienser fra æble i Famille BIO’s produkter kommer fra forædlet genbrug gennem et samarbejde med lokale ciderbryggerier i Bretagne. På den måde drager vi nytte af de nærende og velgørende stoffer, som stadig findes i æblerne, efter de har været igennem bryggeriet. I stedet for at de smides ud, får æblerne nyt liv og bidrager til skånsomme, fugtgivende og velduftende produkter til hele familien.

Økologiske æbler
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*COCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINOLUS OIL/VEGETABLE OIL/HUILE VEGETALEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*CETYL PALMITATECETEARYL ALCOHOLGLYCERYL STEARATEPENTYLENE GLYCOLCETEARYL GLUCOSIDEPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*GLYCERYL CAPRYLATEHYDROGENATED VEGETABLE OILSODIUM STEAROYL GLUTAMATEXANTHAN GUMCAPRYLYL GLYCOLPARFUM/FRAGRANCECANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLASODIUM BENZOATECITRIC ACIDSODIUM GLUCONATEPOTASSIUM SORBATE·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.