ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Repairing Cica-Cream

Denne cica-creme, der indeholder et koncentrat af aktive stoffer fra økologisk æble, giver huden intensiv næring og beroliger de mest tørre og sarte områder. Den bidrager til at hudbarrieren umiddelbart repareres og styrkes efter 28 dages brug.*

Fordele:
- Cremen har en fyldig formel med en beskyttende effekt og beroliger umiddelbart sart hud. Giver en behagelig følelse, samtidig med at den bevarer hudens balance. 
- Føles ikke fedtet, er ikke klistret.
- Giver huden en let og dejlig duft af æble.

Fra 3 år.

*Effektivitetstest: En markant mindskning af udtørring på underbenet og låret på 20 frivillige, hvilket svarer til 94 % af dem, der deltog i studierne.

Anvendelse:
Påfør cica-cremen lokalt to gange om dagen på rengjort og tør hud.
Bruges efter behov på meget tørre områder på læber, ansigt og krop.
Påfør et tykt lag for at opnå optimal effekt og beskyttelse af huden.

Format : Tube

Best.nr.: 74457

Plante information

Økologiske æbler

Nyd de skånsomme og velgørende produkter med en dejlig duft af æble.

Famille BIO er vores økocertificerede serie til hele familien. De aktive ingredienser giver huden et værdifuldt tilskud af vand, fibre, mineraler og polyfenoler, samtidig med at den får en dejlig duft af æble. Formlen er tilpasset sart hud, uden at den går på kompromis med oplevelse, effektivitet eller resultat.

Vores grundsætning er at drage nytte af naturens ressourcer uden at forstyrre dens balance. De aktive ingredienser fra æble i Famille BIO’s produkter kommer fra forædlet genbrug gennem et samarbejde med lokale ciderbryggerier i Bretagne. På den måde drager vi nytte af de nærende og velgørende stoffer, som stadig findes i æblerne, efter de har været igennem bryggeriet. I stedet for at de smides ud, får æblerne nyt liv og bidrager til skånsomme, fugtgivende og velduftende produkter til hele familien.

Økologiske æbler
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*COCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINMYRISTYL MYRISTATETRIBEHENINBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*GLYCERYL STEARATEGLYCERYL STEARATE CITRATEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*PALMITIC ACIDGLYCERYL CAPRYLATEXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCESODIUM BENZOATESODIUM GLUCONATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM HYDROXIDESODIUM HYDROXIDE·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.