50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Ambre Noir

Ambre Noir – herreduftserien, som er helt umulig at modstå. Intensive nuancer af træ i kombination med tonkabønnens mørke sensualitet i EdT & sæbe.

4 produkt(er) blev fundet

Ambre Noir, duftserien til mænd

Yves Rocher har skabt en særlig duftserie til mænd, der hedder Ambre Noir. Serien består af parfumeret brusegelé/shampoo og Eau de Toilette. Udtryk dine maskuline sider med duftserien, som forener de intensive trænoter hos patchouli og vetiver med tonkabønnens mørke sensualitet. I denne dufts hjertenote skjuler der sig diskret cedertræ og lavendel, som giver duften elegance. Duftnoterne stammer fra tonkabønne, som dufter af ambra og vanilje. Absoluttet, der er skabt til serien, giver den en speciel sensualitet– den er både intensiv og maskulin. Intensiteten fører tankerne hen på mørke skove og med ambraen tilføres sensualitet. Noterne af vetiver er på en og samme gang rå samt varme og tørre. Denne æteriske olie formidler med sin kraftfulde komposition en høj grad af elegance. Patchouli er en fyldig og træagtig note med indslag af jord, kamfer og tobak. Med denne æteriske olie får Ambra Noir sin karakter og intensitet.