ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Bliv en del af os – Yves Rocher partnerprogram

Vi er altid interesserede i nye spændende samarbejdsmuligheder til vores partnerprogram. Har du en webside, blog eller en aktiv profil på sociale medier? Har du lyst til at udforske muligheden for at kunne tjene penge på dine favoritprodukter? Så bør du tage et kig på vores affiliateprogram. Det vigtige for os er, at du har dit eget community og et stærkt engagement i det, du gør.

Sådan foregår det:
Gennem vores samarbejdspartner Adtraction skaber du personlige affiliatelinks til de produkter, du vil anbefale eller give et tip om. Disse links leder dine følgere direkte til vores e-handel, og efterfølgende får du provision på alt salg, der er genereret via dine personlige links. Du tilmelder dig nemt hos Adtraction, og det er helt omkostningsfrit at oprette en konto.
Sådan gør du:
  1. Gå til Adtraction.
  2. Opret en konto. 
  3. Vælg Yves Rochers partnerprogram og ansøg.
  4. Vi gransker din kanal for at sikre os, at vi passer sammen.
  5. Når du har fået en godkendelse, kan du begynde at linke til dine favoritprodukter fra dine sociale kanaler.
  6. Du får derefter provision på alle køb, der foretages via dine links!
Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til Adtraction, så kontakt deres kundeservice direkte via chatten på websiden, så hjælper de dig videre.

Hvis du har spørgsmål til os hos Yves Rocher, så er du meget velkommen til at kontakte os på kundservice@yves-rocher.dk

Vi er altid interesserede i nye spændende samarbejdsmuligheder.
Vær med til at skabe en bedre fremtid

For os hos Yves Rocher er det vigtigt at kunne tilbyde de bedste produkter – ikke bare for dig som konsument, men også for miljøet. Yves Rocher er derfor meget mere end et skønhedsmærke. Vi er botanikere, avlere, producenter og forhandlere uden mellemled. I over 60 år har vi tilbudt det absolut bedste inden for botanisk skønhed til humane priser – og det kan vi gøre, netop fordi vi ejer hele vores værdikæde. Hvert eneste produkt i vores sortiment er fremstillet med den største respekt for såvel naturen som for vores planet. Det er vi stolte over.

Hver dag arbejder vi for at mindske vores aftryk og i stedet give noget tilbage til planeten på samme generøse måde, som den giver sine fantastiske ressourcer til os. Det glæder os, at du vil være en del af os hos Yves Rocher og vores stræben efter en bedre fremtid. Derfor er det vigtigt for os, at du, der samarbejder med os, deler vores værdier og vores kærlighed til naturen – og det tror vi, at du gør!

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


 
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.