This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Lige nu FRI FRAGT! 
Udsalg
op til 60% på masser af skønhed
Yves Rocher
0
Tilbage

Alt om vores nye veganske foundations

sowimage

Her kommer svar på de spørgsmål, du måske har til vores nye hudplejende makeupprodukter

- Hvordan er de blevet forbedret?

Vi har erstattet vores sortiment af foundations med nye og forbedrede veganske foundations. Ved at maksimere indholdet af naturlige ingredienser og tilføje flere nuancer, har vi gjort det muligt for alle at finde det perfekte match. Den nye Flawless Skin Foundation har en ny formel, som indeholder fugtgivende Edulis-vand samt styrkende økologisk kamille, og den består af 98 % naturlige ingredienser. Den nye formel er skabt ved, at vi har kombineret den gamle formel (Flawless Skin Foundation) med Comfort Cream Foundation. Den nye foundation giver en perfekt udjævnet og forfinet hud hele dagen.

Super Mat Foundation har vi ikke ændret noget ved lige nu. Indholdet vil dog blive ændret i løbet af de kommende måneder, for at vi kan tilbyde en endnu mere matterende finish, uden at den føles som en maske. Den nye formel indeholder afbalancerende boreal te-pudder, som hjælper med at skjule pletter og jævner huden.

Full Radiance Foundation erstatter Le Radieux og har en anti-pollution-formel, der er rig på Aphloia, så hudens glød fremhæves, samtidig med at huden beskyttes mod UV-lys. Hudens overflade forfines, bliver umiddelbart jævnet ud, og dens naturlige glød fremhæves. Din hud vil føles friskere og mere strålende for hver dag, der går.

sowimage

- Svarer de nye nuancer til de gamle?

Vi har bevaret de samme nuancer (bortset fra nogle få undtagelser) og tilføjet flere. Dette indebærer, at du kan fortsætte med at købe de nuancer, du allerede bruger.

Men hvis du leder efter et nyt alternativ til sommer eller vinter, bør du prøve nogle af de nye farvetoner. For eksempel fås den nye Flawless Skin Foundation nu i 30 nuancer, hvilket er dobbelt så mange som tidligere.

 

sowimage

- Hvordan finder jeg ud af, hvilken hudtone jeg har?

Med så mange produkter og nuancer at vælge imellem, hvordan vælger man så det, der passer bedst til huden?

  • Hvis du har lys hud og let bliver brændt i solen, så er din hudtone oftest rosa/rødlig.
  • Hvis din hud er lys, og du får en fin solbrun farve efter nogle dage i solen, så er din hudtone beige.
  • Hvis du har en naturligt olivenfarvet hudtone og får en fin solbrun farve efter en enkelt dag i solen, er din hud gylden!
  • Hvis du har mørk hud, uanset om din hud har lysegule eller røde undertoner, bør du vælge de nuancer i vores sortiment, der har brune undertoner
sowimage

 

- Emballagen til jeres pudder, concealers og highlightere har ændret sig, er indholdet også et andet?

Produkterne er de samme, det er kun emballagerne, der er nye. De er miljøvenlige og fremstillet af papir fra bæredygtigt dyrkede skove.

Ved at skifte til papiremballage i vores makeupsortiment reducerer vi vores plastproduktion med 54 ton plast i 2021!

 

sowimage

- Color Corrector, Concealer og High Coverage Concealer, hvad er forskellen?

Alle tre hjælper med at dække pletter eller misfarvning på huden, men de har forskellige funktioner.

Color Corrector hjælper med at skjule misfarvning på huden. Ved at kontrastere den farven, man ønsker at skjule, bliver det nemt at skjule misfarvning. Du behøver ikke længere at bruge flere lag concealer for at skjule mørke rande, en plet eller rødme. Når misfarvningerne er blevet skjult af den Color Corrector, du har valgt, er det næste trin foundation eller en almindelig concealer for at skjule den korrigerende farve.

Som du sikkert har regnet ud, skjuler Concealer Stick pletter og jævner huden ud. Den kan bruges alene eller sammen med en foundation. Dens cremede formel holder længe og lægger sig ikke i fine linjer eller rynker.

The High Coverage Concealer fremhæver øjnene og skjuler mørke rande. Den har en konsistens, som er mere flydende end for en traditionel concealer, og den lette formel hjælper med at skjule og lyse op under øjnene, uden at der bliver et tykt lag concealer. Nu er det slut med trætte øjne eller rande under øjnene!

sowimage

- Hvordan bruger man Radiance Primer?

Radiance Primer kan anvendes på to måder. Den kan påføres efter din fugtighedscreme og før din foundation. Spred den jævnt ud over huden for at forberede til det næste trin. Den kan påføres med fingeren, en børste eller en svamp.

Hvis du foretrækker en mere mat finish, men samtidig gerne vil lysne lidt, kan du nøjes med at lægge primeren på de højeste punkter i dit ansigt, der hvor lyset reflekteres naturligt; som på panden, næsetippen og kindbenene.

 

sowimage

Share