50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.
Tilbage

Smuk og miljøbevidst helt ud i fingerspidserne!

Opdag vores nye neglelakker i serien Go Green. De fås i 32 veganske* nuancer og indeholder opløsningsmiddel af organisk oprindelse.

*Produktformel uden stoffer af animalsk oprindelse.
sowimage

Ja, du hørte rigtigt!

Yves Rochers neglelakker er blevet mere miljøvenlige!

Den nye serie Go Green lanceres med en ny og mere miljøvenlig vegansk* formel. Disse neglelakker indeholder opløsningsmiddel, som stammer fra vegetabilsk biomasse, såsom roer eller træ. Dette er innovative ingredienser, som giver samme holdbarhed, dækning og glans som en traditionel neglelak.

Vi har sørget for, at du stadig kan få dine favoritfarver i denne helt nye serie. Vi har desuden tilføjet nye og trendy nuancer, så du har hele 32 nuancer at vælge imellem, fra nude og mauve til pink, rød og blå.

Læg en perfekt manicure med disse uimodståelige farver.

*Produktformel uden stoffer af animalsk oprindelse.

Og hvis du vil have endnu smukkere negle … Følg disse 4 trin til en perfekt manicure!

- Første trin er et must: Beskyt dine negle med SOS Resistant Base Coat. Udover at den sørger for, at din manicure holder længere, styrker den neglene og forebygger, at de bliver skrøbelige og brækker.

- Påfør først et tyndt lag neglelak, så lakken tørrer hurtigere, og du skaber en fin kant.

- Læg derefter endnu et lag for at gøre farven mere intens og forhindre, at farven skaller for hurtigt af.

- Det sidste trin er lige så vigtigt som det første: Brug Gel Effect Top Coat for at beskytte neglen og give ekstra glans.

sowimage

Hvad synes du om vores nye neglelakker? Skriv en kommentar!