ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

Miljøbevidst skønhed

Vores målsætning er at udvikle skønhedsprodukter på en ansvarlig måde samt at udforme dem så bæredygtigt som muligt.

sowimage

Et øko-designet sortiment

Lige fra dyrkningen af vores planter til udvindingen af deres aktive ingredienser, fra valget af ingredienser til fremstillingen af vores produkter, og fra emballeringen af dem til den måde, vores kunder kan bruge dem – i alle disse trin finder man Yves Rochers øko-design.

Vores produkters indhold er udviklet efter vores principper for øko-design, ved at:

  • Vi vælger de rigtige ingredienser, det vil sige de mest etiske, idet vi prioriterer ansvarlige og bæredygtige indkøb.
  •  vi bruger de mest ”rene & grønne” processer ved fremstillingen af vores ingredienser for at begrænse vores miljøpåvirkning.

Takket være vores kunnen inden for botanisk hudpleje er vi meget omhyggelige med at tilsætte den helt rigtige mængde af hver ingrediens for at tilgodese vores kunders hudplejebehov. Det er en proces, der hele tiden udvikles, for at vi kan finde den perfekte balance mellem effektivitet, følsomhed, tolerance og tilgængelighed.

sowimage

... med respekt for hudens balance ...

Vi har udviklet milde produkter med særligt fokus på hudens bakterielle pH-værdi. Det er videnskabeligt bevist, at hudens bakterieflora hjælper den med at fungere godt, hvis balancen opretholdes. Vi har derfor beriget vores produkter* med inulin, der hjælper med at opretholde denne balance.

*Dette gælder dog ikke vores renseservietter, Pure Camomille-produkterne og Pur Bleuet Express Makeup Remover.

sowimage

... og som begrænser påvirkningen af miljøet

En ansvarsfuld producent tager hensyn til, hvad der sker med produktet, også efter anvendelse. Begrebet biologisk nedbrydelighed er en vigtig parameter for os, og den indebærer at vælge de rigtige ingredienser, som let nedbrydes biologisk, for at begrænse deres påvirkning af vand og miljø.

Vi evaluerer derfor den biologiske nedbrydelighed for alle vores ingredienser og for renseprodukter, som man skyller af. Dermed har alle produkter fra vores nye hudplejeserie, som skylles af, en biologisk nedbrydelighed, der er højere end 96 %!

En ekstra bonus: ekspertisen hos Yves Rochers forskere

For os handler skønhed ikke bare om at være naturlig eller transparent. Hos Yves Rocher ser vi kosmetik som et udtryk for vores værdier og vores forbindelse til naturen. Gennem den respektfulde måde, som vi arbejder med planter på, vores måde at fortolke og integrere dem i vores produkter, vil vi tilbyde en del af vores fantastiske natur til vores konsumenter.

Naturen er vores partner, og det kosmetiske produkt er et forbindelsesled mellem menneske og natur. Kamille, kornblomst, morgenfrue, pebermynte og Tetraselmis-mikroalger er planter, som vi dyrker med stor respekt for vores jord.

sowimage

I La Gacilly, fødestedet for varemærket Yves Rocher, finder vi en balance mellem menneskelig, miljømæssig og økonomisk udvikling. Et rigt økosystem. Guidet af en innovativ ånd arbejder vores eksperter på en ansvarlig og bæredygtig måde og skaber et økosystem af naturlig udvikling, hvor menneske og natur lever i harmoni, og som desuden involverer mange andre aktører. Yves Rochers krævende og omhyggelige team garanterer en kompromisløs sporbarhed, sikkerhed og ansvarlig håndtering af sine kilder, med fokus på tre områder:

sowimage

1.) Bæredygtige indkøb: Kamille, kornblomst, morgenfrue og pebermynte er i mange år blevet dyrket i vores hjemby La Gacilly i Frankrig. Når det gælder Tetraselmis-mikroalgerne kommer disse fra en leverandør af marine planter lige uden for Morbihanbugten.

2.) At beskytte planteverdenen: I La Gacilly dyrkes disse fire ikoniske planter på en bæredygtig måde efter de grundlæggende principper for økologisk jordbrug og i symbiose med biologisk mangfoldighed og regionen. Tetraselmis-mikroalgerne dyrkes ansvarligt i fotobioreaktorer.

3.) At respektere naturen: Metoderne til dyrkning og høst af vores planter, samt formeringsmetoderne for mikroalgerne, er omhyggeligt udvalgt og defineret af vores eksperter inden for botanisk skønhedsforskning® for at få et optimalt indhold af aktive ingredienser, samtidig med at der vises respekt for biologisk mangfoldighed og miljøet.

Share

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.