ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

Jordbrug med en positiv indflydelse

Varemærket Yves Rocher, der er engageret og forankret i sin region i Bretagne, har altid tilbudt skønhed og kosmetik med respekt for alle kvinder og mænd såvel som naturen.

sowimage

Fra agroøkologi til kvinder og mænds skønhed

I mere end 60 år har vi været botanikere, planteavlere, designere, producenter og leverandører af skønhedsprodukter, der er skabt med kærlighed i Bretagne, til dig. Yves Rocher, der skaber botanisk skønhed, er også det eneste kosmetikvaremærke, der dyrker og forædler de planter, der bruges i produkternes formler.

For at kunne gøre dette har vi i hjertet af byen La Gacilly, hvor virksomheden en gang blev grundlagt, 60 hektar landbrugsjord til dyrkning af vores ni ikoniske planter; kornblomst, morgenfrue, arnica, kamille, blomsterkarse, romersk kamille, pebermynte, isurt og middagsblomst. Disse planter dyrkes økologisk og efter en agroøkologisk model, der tager hensyn til det omgivende økosystem.

 

 

La Gacilly, et sted hvor varemærket Yves Rocher henter sin styrke

Virksomhedens grundlægger, Yves Rocher, var en visionær mand og økolog, der skabte grundlaget for varemærket på loftet i familiens hus, alt foregik med respekt for jorden, miljøet, artsrigdommen og for mennesket. Han så et rigt vækstpotentiale i La Gacilly. ”Vi skal give det tilbage til naturen, som den giver til os”, gentog han ofte.

Hans ord og engagement lever stadig videre i dag via virksomhedens engagement i at bevare miljøet, den biologiske mangfoldighed og alt levende. Det er årsagen til, at vi har valgt at dyrke vores ikoniske planter efter agroøkologiske metoder i La Gacilly.

sowimage

Agroøkologi hos Yves Rocher

Agroøkologi er en utroligt stærk dyrkningsmodel. Den går langt videre end det økologiske jordbrug, som vi praktiserer i det daglige for at reducere vores økologiske aftryk. Men hvad indebærer dette helt konkret? Yves Rocher bearbejder jorden og planterne med respekt for miljøet, årstiderne, uden anvendelse af bekæmpelsesmidler, men dette er ikke alt.

Produktionen af vores ikoniske planter er for eksempel helt integreret i det omgivende økosystem for at undgå at skabe ubalance. Vådområder, hække, pollinerende insekter, plantedække, sædfølge etc. er alle elementer, som bidrager til at opretholde balancen i den biologiske mangfoldighed, samtidig med at man sikrer planteproduktionen.

Denne visionære model beriges kontinuerligt via forskning, eksperimenter og praktiske test, men også via udveksling med mange andre aktører i Bretagne. Vi virker dermed ikke alene for et jordbrug med et positivt økologisk aftryk, men også for at gøre det bedste for naturen og for alles skønhed.

sowimage

Share

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.