ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

Giv din hud nyt liv

Det er nemt at få en strålende, blød hud, når du bruger en af vores kropspeelinger sammen med en blødgørende og genfugtende hudcreme.

sowimage

Blødere hud med en kropspeeling

Ligesom ansigtet har din krop brug for regelmæssig eksfoliering. Brug en kropspeeling, som på en skånsom måde fjerner døde hudceller og urenheder takket være de små korn i din scrub. Din hud bliver friskere, mere vitaliseret og genfugtet.

Peel din hud en til to gange om ugen. Brug en lille smule af dit produkt på fugtig hud, eller brug det på tør hud før brusebadet for en mere intensiv effekt. Masser kropspeelingen ind fra fødderne og opad for at forbedre din blodcirkulation. Skyl derefter omhyggeligt med lunkent eller varmt vand. Undgå alt for varmt vand, som kan udtørre huden, særligt under de kolde vintermåneder.

sowimage

En scrub til hvert enkelt hudplejebehov

Eftersom din huds behov ændrer sig efter årstiden, har vi skabt 3 body scrubs til forskellige behov.

1. Hold huden blød om efteråret og vinteren med vores bløde Shea Rich Body Scrub. Denne ultrarige eksfolierende creme er beriget med sheasmør og -skal og fjerner døde hudceller uden at udtørre huden. Cremen efterlader huden blød, silkeglat og ekstra behagelig efter dit brusebad!

2. Når du vil opfriske huden og gøre den klar til foråret, skal du vælge vores Botanical Charcoal Detox Body Scrub. Idet den er rig på botanisk kul, fjerner den døde hudceller på en naturlig måde, samtidig med at den beskytter huden mod forurening udefra. Denne rensende scrub er også perfekt til at rense porerne med, når du har svedt til træningen.

3. Og når det bliver sommer? På dette tidspunkt anbefaler vi, at du bruger vores botaniske kropsscrub med abrikos. Denne ultracremede scrub er beriget med pulver af abrikoskerner, der renser de døde hudceller væk, samtidig med at huden bliver glat og føles fornyet. Ganske enkelt en perfekt start på sommeren!

Skift gerne mellem disse kropsscrubcremer alt efter hudens behov, sæson og dine aktiviteter. Alle cremerne indeholder mere end 98 % ingredienser af naturlig oprindelse og 100 % plantebaserede eksfolierende partikler.

sowimage

Bevar blødheden efter peeling

Opskriften på en glat og blød hud er altså peeling eller kropsscrub efterfulgt af genfugtning. Idet eksfolieret hud er blevet befriet fra døde hudceller, er den bedre forberedt til at blive genfugtet og kan lettere absorbere og drage nytte af din fugtgivende lotion.

Kombiner gerne din Shea Rich Body Scrub med vores nærende creme Repair Lotion Extra Dry eller Repair Balm, som beroliger og genfugter. Din hud bliver fløjlsblød og får intensiv næring.

Har du sart hud? Så kan du vælge vores duftfri Soothing Body Lotion – Sensitive Skin. Formlen, der er beriget med økologisk troldnød, er særligt udviklet til at pleje den allermest følsomme hud, og den giver omgående fugt til huden. Den beroligende lotion kan bruges dagligt på både ansigt og krop.

Eksfolier maksimalt to gange om ugen, men genfugt huden dagligt. Din hud vil takke dig for dette!

Share

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.