ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

Fremstilling af botanisk vand i La Gacilly

Læs mere om, hvordan vi producerer vores botaniske vand, og hvordan vi fremstiller hydrolat*.

Yves Rocher har i over 60 år skabt skønhedsprodukter med stor respekt for vores planet og alle, som lever på den.

Dette engagement har også været drivende for, at vi har placeret vores allerførste destillationsværksted til fremstilling af botanisk vand, eller hydrolater*, lokalt, så tæt på vores produktionsanlæg som muligt. Vores botaniske vand kommer fra vores økologiske plantager i La Gacilly, Bretagne, hvor Yves Rocher en gang startede sin virksomhed.

Det botaniske vand, som fremstilles i Yves Rochers særlige værksted, bruges i flere af vores produkter, der ligeledes fremstilles lige i nærheden. Dette indebærer færre CO2-udslip i forbindelse med transport af varer, hvilket fører til et reduceret miljø-/kuldioxid-/økologisk aftryk.

sowimage

Hvad er hydrolat, botanisk vand og blomstervand?

Botanisk vand eller hydrolat er resultatet af destillation af blomster eller andre plantedele. Blomstervand er udelukkende fremstillet ved destillation af blomster (knopper). Ved produktionen af botanisk vand destillerer vi blade fra pebermynte samt blomsterknopper fra kornblomst og kamille, idet deres egenskaber findes i hele planten.

sowimage

Fra vores blomstermarker til vores økologiske og botaniske vand

Vores værksted for botanisk vand har produceret blomstervand af kornblomst, kamille og pebermynte siden foråret 2020. Dette blomstervand bruges i sammensætningen af mange produkter, blomstervand eller hydrolat* er således den aktive ingrediens i mange Yves Rocher-produkter, som fx Sensitive Camomille-sortimentet og Pur Bleuet-sortimentet, der indeholder hydrolat fra kornblomst, samt vores rensende ansigtsmaske med pebermynte.

sowimage

Hvordan producerer vi botanisk vand eller hydrolat*?

Produktionen af vores botaniske vand ligger i forlængelse af vores agronomiske arbejde, der er baseret på agroøkologi og bevaringen af den biologiske mangfoldighed. For at få 1 ton hydrolat skal man destillere blomster og plantedele i 2 timer, derefter følger 40 minutters filtrering og pasteurisering.

*Hydrolat er resultatet af destillation af blomster eller andre plantedele.

sowimage

Share

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.