This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Lige nu FRI FRAGT! 
Udsalg
op til 60% på masser af skønhed
Yves Rocher
0
Tilbage

Fremhæv din naturlige glød!

Hvad ville du tænke, hvis vi fortalte, at du kan få en foundation, der beskytter mod ydre forurening og fås i hele 30 nuancer? For godt til at være sandt? Nej, det er faktisk helt rigtigt!

sowimage

Hvordan giver man huden en smuk glød?

Din hud kan påvirkes negativt og se træt og grålig ud på grund af al den forurening, som findes i luften. For at give den et frisk look med smuk glød har Yves Rocher skabt en ny foundation ved navn Radiance Revealing Anti-pollution 10h Foundation. Hvorfor er denne foundation så god?

Udover at den beskytter din hud mod forurening samt gør den friskere at se på, så fås den i 16 forskellige nuancer. Alt fra rosa, beige, gylden til brune toner. Du kan garanteret finde den perfekte nuance til netop din hud! Kort sagt jævner denne foundation din hud ud og skaber glød på en naturlig måde, samtidig med at du beskytter din hud mod forurening.

Dette takket være formlen, der er beriget med aphloïa. Denne lille plante, der dyrkes på Madagaskar, er kendt for sine exceptionelt reparerende og beskyttende egenskaber. Det er den perfekte aktive ingrediens til at beskytte din hud mod ydre påvirkninger!

sowimage

For et look med glød

Vil du give dit ansigt glød? Her følger en lille guide til, hvordan du skaber glød, der holder længe.

1/ Efter du har smurt huden ind med din ansigtscreme, påfører du Illuminating Primer. Derved bliver din makeup på plads hele dagen!
2/ Påfør derefter en lille smule glødgivende foundation på panden, næsen, hagen og kinderne for at få en let dækning. Jævn den derefter ud mod hårfæstet og kinderne og ned på halsen, så der ikke  findes nogen tydelige kanter.
3/ Læg derefter et touch af High Coverage Luminous Concealer under dine øjne og på eventuelle ujævnheder for at korrigere dem. Øjenområdet er nu udjævnet og oplyst.
4/ Nu kan du påføre pudderet Fixing Blurring Loose Powder. Pudderet er ultrafint og let og jævner porerne ud, samtidig med at det fikserer din makeup. Det ses ikke og passer til alle hudtoner!
5/ Til at give en glimtende touch til din hud, kan du bruge Highlighter Stick, hvis du kan lide en cremet formel, eller Radiant Illuminating Duo, hvis du foretrækker en mere pudderagtig konsistens.

Voilà! Nu stråler både du og din hud!

Fik du lyst til at prøve denne nye foundation? Kommentér gerne!

Share