ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

En ordliste over vores ingredienser

Vil du gerne vide alt om indholdet i dine skønhedsprodukter? Det er muligt nu! Tjek vores ordliste med de ingredienser, som vores produkter indeholder.

Du har måske tænkt over, hvad det er, som gør din fugtighedscreme så effektiv, samtidig med at den føles så lækker. Det hænger naturligvis sammen med indholdet!

Du vender dit produkt og læser ingredienslisten, men sandsynligvis kender du ikke alle ingredienserne; nogle virker måske bekendte, mens andre har meget komplicerede navne.

sowimage

Vores ordliste hjælper dig med at ”oversætte” dem!

 

Vi gør vores yderste for at være så tydelige som muligt, når det gælder indholdet i vores produkter

Vi vælger hver ingrediens i de enkelte produkter med den største omsorg.

Ordlisten viser indholdet i vores produkter og forklarer, hvad det hjælper med. Ved at klikke på ordlisten kommer du til et katalog med en liste over alle vores produkter, og hvilke ingredienser de indeholder. Der er tusindvis. Vi har information om vores planter, konserveringsstoffer og andre stabiliserende stoffer.

Der er to måder at søge information; du kan søge alfabetisk eller bruge søgefeltet og skrive den ingrediens, du leder efter. Naturlige ingredienser er skrevet med grøn skrift, og syntetiske ingredienser, som sikrer vores produkters holdbarhed, er skrevet med brunt.

Når der ikke er et naturligt alternativ, er det nødvendigt at bruge syntetiske ingredienser for at sikre vores produkters sikkerhed, effektivitet og konsistens.

sowimage

Kun godkente ingredienser

De syntetiske ingredienser, som vi bruger, er godkendte i henhold til de gældende EU-forordninger. Når vi vælger ingredienser, er det en omhyggelig proces, som er baseret på et antal vigtige kriterier: oprindelse, sporbarhed, miljøpåvirkning (biologisk nedbrydelighed/økotoksicitet) og sikkerhed for huden.

Udover de 1300 ingredienser, som allerede er forbudt i henhold til EU-forordninger, har vi forbudt anvendelse af yderligere 300 ingredienser. Dette er baseret på vores varemærkes forpligtelser og en sikkerhedsvurdering af ingredienserne, der opdateres regelmæssigt af vores forskere.

Lige som det gælder ingredienser af naturlig oprindelse, som udgør 81 % af de råvarer, vi bruger, evaluerer vi sikkerheden af vores syntetiske ingredienser helt frem til afslutningen af produktudviklingen. Vi sikrer, at vores produkter fungerer, som de skal, ved hjælp af en række tests, før vi sender vores færdige produkter ud på markedet.

Det er først, når disse syntetiske ingredienser har klaret disse tests succesfuldt, at vi anser, at de er sikre.

sowimage

Lad os tage et kig på et af vores flagskibsprodukter: 48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream fra vores Hydra Végétal-sortiment.

Når du går ind på produktsiden, ser du en beskrivelse af det aktuelle produkt. Til højre for beskrivelsen findes en fane, som hedder INGREDIENSER, og der kan du se, hvad produktet indeholder. Hvis det er et produkt fra Anti-Age Global-sortimentet eller fra Hydra Végétal, vil informationen fokusere på hovedingrediensen og dens egenskaber.

 

sowimage

Vores løfte

Længere nede på produktsiden under overskriften VORES LØFTE finder du de vigtigste punkter om de ingredienser, vi bruger, og information om hvordan vi producerer vores produkter. Vi bruger for eksempel ingredienser, der sikrer cremens effektivitet, at den har en lækker og behagelig gelékonsistens, og at produktet har en god holdbarhed.

Længst nede, under VORES LØFTE, finder du information om den plante, der er den vigtigste aktive ingrediens i produktet. I dette tilfælde er det Edulis, eller middagsblomst, som den hedder på dansk, den er kendt for sin evne til at opfange vand og bevare det i sine blade.

 

Du vil lære alt, der er værd at vide, om indholdet i dine skønhedsprodukter og om virkningen af vores naturlige ingredienser og vores sikre syntetiske ingredienser. Det lyder da godt, synes du ikke?

sowimage

Hvad synes du om vores ordliste over vores ingredienser? Fortæl os i kommentarfeltet!

Share

Produit ajouté à votre wishlist.Voir ma wishlist.