ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

En god ansigtsmaske er botanisk

Vores nye veganske* ansigtsmasker er her! En god anledning til at forkæle din hud.

*Produkt uden animalsk indhold

sowimage
sowimage

Hvad kan en ansigtsmaske hjælpe med?

orurening, soleksponering, stress ... Dette er faktorer, der påvirker din hud, og som kan skade den, hvis du ikke er forsigtig. Det er derfor vigtigt at pleje sin hud regelmæssigt!

Med de forskellige teksturer og indholdet af ekstrakter fra planter, som dyrkes på marker i La Gacilly i Bretagne og via vores partnere, er Yves Rochers nye ansigtsmasker en god løsning, når du vil fjerne urenheder og tilføre fugt.

  • Hvis du har grålig hud, så er det oplagt at bruge Glow Granita Scrub, der indeholder økologisk romersk kamille, og som har en fyldig og kornet tekstur. Den eksfolierer skånsomt for at gøre hudoverfladen jævnere og giver samtidig huden energi og glød! • Vil du gerne fjerne urenheder? Påfør Purifying Gel Mask med økologisk pebermynte. Med den opfriskende formel, der ikke er fedtet, vil den rense huden med det samme (uden at udtørre den), så din hud føles frisk og fin.
  • Har din hud brug for fugt? Vælg i så fald Regenerating Balm Mask, en virkelig god ansigtsmaske, der indeholder økologisk morgenfrue. Med den fyldige og behagelige balsamformel vil den forny og give næring til din hud, så huden bliver blød, glat og føles behagelig.
  • Har du en hud, som ofte strammer og er irriteret? Så er den beroligende ansigtsmaske Soothing Foam Mask med økologisk kamille lige det, du har brug for! Den smeltende og omsluttende mousse beroliger din hud med det samme og lindrer ubehag, så huden bliver dejlig blød og glat.
 
sowimage

Hvordan bruger man en ansigtsmaske?

Hver enkelt ansigtsmaske skal påføres på en speciel måde. Vi forklarer her, hvordan du lægger vores forskellige nye ansigtsmasker.

  • Peelingen bruges to gange om ugen afhængigt af hudens behov. Efter du har renset ansigtet med et renseprodukt, påfører du peelingen ved at massere ansigtet forsigtigt med den, og derefter skylles den af. Vær opmærksom på ikke at bruge for meget peeling, idet dette kan skade og svække din hudbarriere.
  • Maskerne bør også bruges to gange om ugen. Uanset om du bruger Regenerating Balm Mask eller Soothing Foam Mask, så kan de påføres i et tyndt lag på ansigtet og skal derefter sidde på ansigtet i 10 minutter. Efterfølgende kan du fjerne eventuelt overskydende produkt med en fugtig vatrondel. Når det gælder Purifying Gel Mask, så kan du enten påføre den i et tyndt lag på din T-zone eller over hele ansigtet. Lad den derefter blive siddende i 10 minutter og fjern efterfølgende eventuelt overskud.

Hvilken ansigtsmaske har du lyst til at prøve? Kommentér gerne!

Share

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.