ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

Den bedste ansigtsrens for en smuk og sund hud

Vi har produkter til ethvert behov: gelé, olie, rensemælk og micellevand, til at berolige, genfugte eller mattere din hud, samtidig med at huden renses, og al makeup fjernes.

sowimage

Trin 1: Makeupfjernelse

Rens og makeupfjernelse er vigtige trin i din skønhedsrutine. Geléer, olier, vand, masker … opdag vores nye produkter, og vælg dem, der passer bedst til netop din hudtype.

At fjerne din makeup er en vigtig del af din skønhedsrutine, eftersom dette ikke blot fjerner din makeup, men også befrier huden for eventuel forurening. Er din hud tør eller sart? Brug i så fald gerne nærende produkter, der er rige på fugtgivende aktive ingredienser for at få en blød og smidig følelse.

Makeupfjernelse med olier eller rensecreme samt micellevand er særlig velegnet til dette formål. Du kan også spraye ansigtet med et blomstervand for at fjerne følelse af tør hud. Hvis du har fedtet eller kombineret hud anbefaler vi, at du bruger produkter, der skylles af med vand, og som gør, at huden føles forfrisket. Rensende ansigtsvand, skum og geléer er produkterne, der gør, at din hud føles renset og blød i dybden.

sowimage
sowimage

Trin 2: Vælg den bedste ansigtsrens ud fra dine behov

Når du er færdig med din makeupfjernelse, kan du gå videre til rens af ansigtet. Til fedtet hud passer det bedst med skummende geléer og rensecremer. Mere cremede produkter bør bruges til den sarte eller tørre hud. En eller to gange om ugen kan du forsigtigt eksfoliere din hud for at fjerne døde hudceller og udglatte den. Afslut eksfolieringen med en maske, der passer til din huds behov.

Alt, du behøver at gøre nu, er at vælge, hvilken produktlinje der passer bedst til dig og opfylder dine behov. Genfugtende, beroligende, rensende, udjævnende, afhængigt af de aktive ingredienser i produktet. Her fortæller vi alt, der er værd at vide om vores aktive ingredienser, der er fremstillet i Bretagne!

sowimage

Pure Algue: En mikroalge, en bølge af ilt

Pure Algue er den bedste ansigtsrens til hud, der er livløs og udtørret på grund af luftforurening, stress, træthed og en intensiv livsstil. Pure Algue-serien vil blive din huds bedste ven, når du vil afhjælpe dette. Pure Algue-hudplejeprodukterne indeholder Tetraselmis-mikroalger, en marin plante med iltende og antioxidante* egenskaber, der hjælper med at detoxe huden. Din hud bliver bedre iltet, styrket og får en naturlig beskyttelse, og du vil kunne nyde en sund og strålende hud.

Nu skal du bare vælge det produkt, der passer til din hud- og skønhedsrutine. Vælg mellem rensegelé, micellevand, renseskum, makeupfjernende servietter, peeling og masker, der er noget for enhver. Det er umuligt at lade være med at nævne vores flagskibsprodukt, 3 in 1 Cleansing Marine Jelly. Med den ultrafriske konsistens, der ilter huden, fjerner den makeup, renser og detoxer ansigtet og huden omkring øjnene i en håndevending. Din hud bliver renset, fri for makeup og fuldstændig strålende.

*In vitro-tests på ekstraktet af Micro-Alga Tetraselmis.

sowimage

Pure Menthe – strål uden at skinne

Skinner din hud, har den pletter og synlige porer? Pure Menthes produkter er udviklet specielt til dig! De indeholder pebermynte med opfriskende egenskaber, der hjælper med at mattere og rense din hud.

Purifying Cleansing Gel, 3 in 1 Cleanser, Polisher & Blackhead Eliminator og Purifying Cleansing Micellar Cleansing Water fjerner effektivt makeup og renser huden. Mattifying Powder Lotion, Purifying Scrub, Purifying Clay Mask og Pore-Cleansing Botanical Charcoal Mask vil fuldende din hudplejerutine for en glat, frisk hud. Hvis du vil rense huden og give den sin naturlige glød tilbage, så er Purifying Peppermint Floral water et must! Denne mist genfugter huden og efterlader den både frisk og strålende.

sowimage

Pure Camomille: Styrkende og blødgørende

Pure Camomille-sortimentet med vild kamille beroliger og styrker sart hud. Uanset om du foretrækker Soothing Cleansing Micellar Cleansing Water, 2 in 1 Cleansing Milk & Toner, Soothing Cleansing Cream eller Soothing Cleansing Oil, vil de alle varsomt fjerne alle spor af makeup fra dit ansigt.

Comforting Chamomile Floral Water kan bruges om morgenen og aftenen for at reducere en brændende eller tør følelse og for at berolige og styrke din sarte hud. Som afslutning på din hudplejerutine kan du tillade dig selv nogle minutters afslapning to gange om ugen ved at påføre Soothing Foam Mask. Dens luftige skumstruktur beroliger den sarte hud og efterlader den blødere og mere smidig, du vil elske den!

sowimage

Pur Bleuet: Mild og fjerner genstridig makeup

Ligesom vores ansigt har øjnene og området omkring øjnene behov for pleje, det er et sart område, der dog ofte bliver glemt. Pur Bleuet-produkterne er udviklet til at fjerne makeup og berolige det sarte område omkring øjnene. Alt, du behøver at gøre, er at vælge dit produkt!

Express Eye Makeup Remover indeholder økologisk kornblomst med beroligende* egenskaber og fjerner effektivt alle spor af vandfast makeup og plejer dine øjenvipper. Gentle Makeup Remover fjerner varsomt makeup fra vipper og øjenlåg, samtidigt med at det sarte område omkring øjnene beroliges. The Soothing Cornflower Floral Water beroliger og vækker trætte øjne. Disse 3 duftfri produkter er ideelle til sarte øjne.

*In vitro-tests på kornblomstekstrakt.

sowimage

Pure Calendula: Mere end renset, udjævnet hud

Moden hud er ofte mere tør og kræver derfor blødere, mere fyldig og beroligende renseprodukter. Den bedste ansigtsrens til moden hud finder du i Pure Calendula-sortimentet. Disse produkter indeholder økologisk morgenfrue, som har hudfornyende* og udjævnende* effekt på huden. Smoothing Cleansing Milk fjerner forsigtigt makeup og befrier huden for forurening for at give en glat og beroliget hud. Smoothing Lotion smelter ind i huden med sin geléformel og efterlader ansigtet tonet og strålende.

*In vitro-tests på ekstrakt af morgenfrue.

Share

Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.