ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Tilbage

Dejlig velduft, der er inspireret af naturen

Vores kollektion Eau Fraïches fås i fem dufte, har naturlige ingredienser og er pakket i fine økodesignede emballager. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, kan du garanteret finde en favorit!

En frisk duft for alle

Kan du lide en lettere duft med en frisk eller frugtagtig tone, som du kan bære hver dag? Så vil du elske vores Eaux Fraiches i 5 forfriskende og friske dufte.

Hvad er en Eau Fraïche?

Den er lettere end en parfume og har en duft, der er kendetegnet ved sin søde, frugtagtige eller friske duftnote.

Vi bruger gerne den lette og delikate duft året rundt, når forårs- og sommersolen endelig kigger frem, eller på ferien. Så hvorfor ikke prøve at udskifte din sædvanlige parfume med en lettere eau fraïche?

Ligesom et glas friskpresset juice om sommeren vil de virke opfriskende og give en følelse af lethed med de lyse glitrende toner. Og fordi vi måske ikke ønsker at bruge den samme parfume året rundt, er den et perfekt alternativ, så du kan variere din parfumerutine.

Gem de tunge dufte væk og nyd de friske og lyse noter!

sowimage

Vores dufte er inspireret af naturen

Nyd dufte som nyudsprungen rose, forårsfrisk og blomstrende liljekonval eller frisk, citrusduftende verbena. Der er i alt fem dejlige dufte:

• Grøn te

• Verbena

• Kirsebær

• Rose

• Liljekonval

sowimage

Yves Rochers miljøtænkning

Vi tror på en ansvarlig produktion af vores produkter. Kernen i vores parfumefremstilling er naturligheden i vores parfumer, kvaliteten af vores ingredienser og vores franske ekspertise.

For at begrænse vores miljøpåvirkning sørger vi for, at vores produkter udformes, så bæredygtigt som muligt: Låget på flaskerne er fremstillet af genanvendt plast, og flasken er helt genanvendelig. Og ikke nok med det, alle vores dufte fremstilles og hældes på flaske i vores egne fabrikker i Bretagne, Frankrig.

PS: Hvis du vil forlænge nydelse af disse dejlige dufte med naturlige ingredienser, finder du en supplerende brusegelé til hver duft.

sowimage

Hvad er din yndlingsduft? Del i kommentarfeltet!

Share

Produit ajouté à votre wishlist.Voir ma wishlist.