Du kan også prøve...
Pincet
Mere info
kr79,00

REF : 72686
:
 
LÆG I INDKØBSKURVEN  

 
Øjenskyggepensel
Øjenskyggepensel
Øjenskyggepensel
Zoom ind på produktet
Få et perfekt smoky look med tre enkle trin:

Trin 1 Lys op:
Brug penslen til at lyse hele øjenlåget op med en lys nuance.

Trin 2 Marker:
Læg en mørk skygge med den flade side af skumgummiapplikatoren, langs med vippekanten og ud mod ydre øjenkrog. Ton derefter skyggen ud, opad, for at få et smoky, intenst blik.

Trin 3 Fremhæv:
For et sofistikeret, endnu mere dramatisk resultat, kan du intensivere blikket ved at lægge en mørk skygge med den trekantede side af skumgummeapplikatoren. Tegn en tynd linje, først langs den ydre del af den øverste vippekant, og derefter den indre.

Skønhedskneb:For en dagmakeup med et blødere look, læg en mørk øjenskygge i en svag linje langs den øverste vippekant. Ton gerne stregen ud med applikatoren for at gøre den blødere.
Makeuptilbehør

Øjenskyggepensel

Smoky Brush

Det perfekte redskab for flotte smoky eyes! Med denne dobbelte pensel kan du påføre, male og udtone for at få et mørkt, intenst blik med både bløde overgange og høj præcision. Brug børsten til at lægge en base med lyse nuancer og den trekantede applikator til at indramme blikket med mørke skygger.

Få et perfekt smoky look med tre enkle trin:
Trin 1 Lys op: Brug penslen til at lyse hele øjenlåget op med en lys nuance.
Trin 2 Marker: Læg en mørk skygge med den flade side af skumgummiapplikatoren, langs med vippekanten og ud mod ydre øjenkrog. Ton derefter skyggen ud, opad, for at få et smoky, intenst blik.
Trin 3 Fremhæv: For et sofistikeret, endnu mere dramatisk resultat, kan du intensivere blikket ved at lægge en mørk skygge med den trekantede side af skumgummeapplikatoren. Tegn en tynd linje, først langs den ydre del af den øverste vippekant, og derefter den indre.

Skønhedskneb: For en dagmakeup med et blødere look, læg en mørk øjenskygge i en svag linje langs den øverste vippekant. Ton gerne stregen ud med applikatoren for at gøre den blødere.

Vedligeholdelsesråd: For at øge penslens livslængde kan den skylles forsigtigt i lunkent vand med mild sæbe. Lad den derefter lufttørre.
kr99,00
image-88289

REF : 88289


Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 150,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling