Du kan også prøve...
Brusegelé, 200 ml
Mere info
kr29,95

REF : 84739
:
pris per 1 l: kr149,75
LÆG I INDKØBSKURVEN  

 
Kropslotion
Zoom ind på produktet
Ingredienser: Honning, Økologisk mysli

Honning
Honning bruges for sine blødgørende egenskaber. For at garantere en jævn kvalitet har Yves Rocher et netværk af flere hundrede biavlere i Frankrig og Ungarn.

Økologisk kastanje
Ekstrakt af økologisk kastanje beskytter huden mod udtørring. Yves Rocher satser på holdbar udvikling ved at tilgodese lokale avlere i Ardèche.

Økologisk havre
Ekstrakt af økologisk havre er kendt for sine reparerende egenskaber og sin evne til at stimulere fornyelsen af huden. Havren dyrkes lokalt i Drôme, og dens kvaliteter og renhed garanteres ved en udvindingsmetode, der er udformet eksklusivt for Yves Rocher.

Økologisk solsikkeolie
Økologisk solsikkeolie er rig på omega-6 og er kendt for sine nærende egenskaber. Her bruges en solsikkeolie, der er økologisk dyrket i Vallée du Rhône og fra avlere med kvalitetsstemplet Bio Solidaire.


Konstateret effektivitet
96%* af kvinderne konstaterede:
”Min hud strammer ikke længere.”*

*Brugertest på 27 kvinder i 3 uger.
Organic Cosmetics

Kropslotion

Nourishing Body Lotion

Langvarig næring og blødhed til hele kroppen! Denne behageligt bløde bodylotion mindsker følelsen af strammende hud og gør den i stedet blød og smidig. Til tør til meget tør hud.

Når huden føles rigtig tør – sats på en dejlig sund, økologisk blanding af blødgørende honning, reparerende havre, nærende solsikkeolie og beskyttende kastanje.

Ecocert
kr59,00
image-38465

REF : 38465

Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr295,00

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 150,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling