Lusern
Natcreme
Zoom ind på produktet
yves rocher

KONSTATERET EFFEKT

Udglattet hudstruktur: 92 %*

*Tilfredshed i procent af 26 kvinder efter 1 måneds anvendelse.
yvesrocher
EN HUDPLEJE, SOM TAGER HENSYN TIL NATUREN
Yves Rochers forskning har ført til, at ekstrakt af økologiske lucernefrø er blevet udvalgt til at modvirke fremtrædende tegn på ældning. Dette effektive, aktive emne mod alderstegn har et højt indhold af mono- og oligosakkarider. De genskaber hudens kollagen* og gør huden som ung igen: den fornyes, beskyttes og får nyt skær.(*Tester in vitro)
• Mere end 98 % naturlig formel.
• Formlen indeholder op til 85 % økologiske vegetabilske ekstrakter. Indeholder ikke ekstrakter med oprindelse fra petrokemi, silikone, parabener eller syntetiske farvestoffer.

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: Ekstrakt af lucerne, aloe vera-gelé, sheasmør, kakaosmør, sesamolie, jojobaolie og ekstrakt af morgenfrue.
Lifting Bio

Natcreme

Anti-Wrinkle Night Care

Vælg en hudpleje, som tager hensyn til naturen, samtidigt med at den giver helt tydelige, synlige anti-age-resultater. Ekstrakt af økologisk lucerne genskaber hudens kollagen og har en tredobbelt anti-age-effekt: Huden udglattes, beskyttes og får nyt skær.

I denne aktivt plejende, milde natcreme findes en kraftpakke af økologisk dyrkede ingredienser, som har en synligt udglattende effekt på alderstegn. Om natten arbejder cremen med at styrke hudcellernes evne til holde sammen i overhuden, hvilket giver øget spændstighed og et mere ungdommeligt udseende. Den behagelige, skånsomme formel er mere end 98 % naturlig. Vågn med en blød, frisk hud, som føles stærkere og mere strålende!

Produktets +: Certificeret af ECCOCERT – et miljøvenligt valg, som indebærer mindre og mere miljøvenligt emballagemateriale, trykt med vegetabilsk farve, samt kompensation for kuldioxidemission som en del af kampen mod den globale opvarmning.

Ingredienser med vegetabilsk oprindelse:
Ekstrakt af lucerne, mandelolie, hasselnøddeolie, sheasmør, kakaosmør og ekstrakt af blomsterkarse.
98,8 % af alle ingredienserne har naturlig oprindelse.
43,5 % af alle ingredienserne kommer fra økologisk landbrug.
100 % naturligt duftemne

Brugsråd: Den lette konsistens optages hurtigt af huden. Påfør en klat creme på størrelse med en hasselnød i ansigtet hver aften.

Økologisk certificeret
picto-maxPercentSavedExceeded
kr119,00 Normalpris
kr149,00
image-80228

REF : 80228
:
På lager
Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr2.380,00