Du kan også prøve...
Ansigtsmaske
Mere info
picto-maxPercentSavedExceeded
kr75,00 Normalpris
kr149,00

REF : 45294
:
pris per 1 l: kr1.000,00
LÆG I INDKØBSKURVEN  

 
Seve
Ansigtspeeling
Zoom ind på produktet
Plantesaft fra Ahorn, Blå agave
anta
INNOVATION SKØNHED FRA PLANTERIGET
Saft fra planteriget, som indkapsler fugtenSaft fra ahorn og blå agave har vist sig at have fantastiske fugtbindende egenskaber. Derfor har Yves Rochers forskere inden for Skønhed fra planteriget valgt at bruge den i fugtplejeserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterede vegetabilske stof, betaine, indkapsler saften store mængder fugt i huden, hvilket giver en varig, intensiv fugttilførsel (test in vitro) Fugten trænger ned i dybden af huden, gennem alle overhudens lag – selv de mest udtørrede*. Resultatet er en fyldigere, godt gennemfugtet hud, som stråler af skønhed.*Test in vivo gennem Raman-spektroskopi
”Saft fra planteriget indkapsler fugten og har en evne til at trænge ind i samtlige af overhudens lag.Den saft vi bruger, er desuden udvundet med en naturlig metode.”Xavier Ormancey, forsknings- og udviklingschef på Yves Rocher.
Skønhed fra planteriget siden 1959®• Formlen er testet under kontrol af hudlæge.• Ingen animalske ingredienser.• Vi gør en indsats for vores jord ved at anvende emballager af genvindelig karton fra holdbart dyrkede skove. Emballageteksterne er trykt med vegetabilsk farve. Ingen brugsanvisninger. Ingen plastindpakkede produkter.

Ansigtspeeling

Refreshing Radiance Scrub

Væk hudens udstråling til live med denne milde ansigtspeeling, beriget med fugtbevarende saft fra planteriget. Urenheder og døde hudceller fjernes skånsomt, og huden føles ren, frisk og dejligt blød.

Påføres fugtig hud og skylles derefter af, bruges 2 gange om ugen. Bør ikke bruges på irriteret hud.

picto-new
kr139,00
image-A01907

REF : A01907

Tube: 75 ml pris per 1 l:  kr1.853,33

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 150,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling