Dagcreme
Zoom ind på produktet
sav
INNOVATION SKØNHED FRA PLANTERIGET
SAFT FRA PLANTERIGET, SOM INDKAPSLER FUGTEN
Saft fra ahorn og blå agave har vist sig at have fantastiske fugtbindende egenskaber. Derfor har Yves Rochers forskere inden for Skønhed fra planteriget valgt at bruge den i frugtplejeserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterede vegetabilske emne, betaine, indkapsler saften store mængder fugt i huden, hvilket giver en varig, intensiv fugttilførsel (test in vitro) Fugten trænger ned i dybden af huden, gennem alle overhudens lag – selv de mest udtørrede*. Resultatet er en fyldigere, godt gennemfugtet hud, som stråler af skønhed.


*Test in vivo gennem Raman-spektroskopi

”Saft fra planteriget indkapsler fugten og har evnen til at trænge ind i samtlige af overhudens lag.Den saft vi bruger, er desuden udvundet med en naturlig metode.”Xavier Ormancey, forsknings- og udviklingschef på Yves Rocher.


Hydra Végétal

Dag- og natcreme

24h Rich Hydrating Cream – Normal to Dry Skin

En vidunderligt cremet, intensivt fugtgivende 24-timers creme, som er udviklet specielt til normal til tør hud. Den intensivt fugtende effekt kommer fra saft fra ahorn og blå agave og varer i hele 24 timer. Dette i kombination med den herlige konsistens gør, at huden føles virkelig blød og smidig.

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: ahornsukkerekstrakt, økologisk agavesaft, betaine, økologisk sheasmør og økologisk troldnøddeekstrakt.

picto-best
kr179,00
image-A34364

REF : A34364

Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr3.580,00

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 150,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling