Kosttillskud
Kosttilskud
Zoom ind på produktet
yves rocher
INGREDIENSER
Ingredienser: Hørfrøolie (Linum usitatissimum L.); camelinafrøolie (Camelina sativa L.); stabiliseringsmiddel: hydroxypropylstivelse; konsistensmiddel: glycerol; geleringsmiddel: carragenan; antioxidanter: tokoferolrigt ekstrakt, rosmarinekstrakt; surhedsregulerende middel: dinatriumfosfat.

Indholdsinformation for 2 kapsler
Energiværdi (kcal) 7(kJ) 30Proteiner (g) <0,5Kulhydrater (g) 0,5Lipider (g) 0,6heraf mættede (g) <0,1heraf flerumættede (g) 0,4heraf ALA (omega 3) (mg) 390Camelina olie (mg) 167Hørfrøolie (mg) 617
aphloia
Camelina
Camelina, Camelina sativa, er en af de ældste olieplanter, man kender til. Den dyrkes i dag i Centraleuropa netop for sit høje næringsindhold.Hør og dens brugbare biprodukter har været brugt så længe, at det er svært at sige med sikkerhed, hvor den oprindeligt stammer fra. I det gamle Egypten dyrkede man den for de berømte tekstilfibres skyld, men også for de sunde frø.
BRUGSRÅD:
Tag 2 kapsler om dagen sammen med et glas vand.
Santé Naturelle

Kosttilskud

Omega 3 Vegetal

Omega 3 er en alfa-linolensyre (ALA), som er nødvendig for kroppens generelle balance, og ALA bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Den kan ikke produceres af kroppen, men skal tilføres gennem kosten. Vi har udvalgt ALA fra camelina olie og hørfrøolie for at opnå denne vigtige balance.

Æske 40 kapsler

Indholdsinformation for 2 kapsler
Energiværdi (kcal) 7(kJ) 30
Proteiner (g) <0,5
Kulhydrater (g) 0,5
Lipider (g) 0,6heraf mættede (g) <0,1heraf flerumættede (g) 0,4heraf ALA (omega 3) (mg) 390
Camelina olie (mg) 167
Hørfrøolie (mg) 617
kr89,00
image-53419

REF : 53419


Produktet er udsolgt